INzicht GO
Examencommissie bijles

Fysieke en virtuele lessen individueel of in groep voor studenten aan de Examencommissie.

100%

EXAMEN READY

Kies een vak

Wetenschap
& wiskunde


Aardrijkskunde

Biologie

Chemie

Fysica

Natuurwetenschappen

Wiskunde

Taalvakken mondeling
& schriftelijk


Duits

Engels

Frans

Nederlands

Economische vakken


Algemene economie

Bedrijfseconomie

Boekhouden

Sociale vakken


Cultuur

Gedrag

Kies voor individuele- of groepslessen

INDIVIDUELE LES

Op jouw maat met een persoonlijke invulling.

Samen kijken we naar de best mogelijke manier om jou voor te bereiden op jouw examens aan de Examencommissie.

Zowel fysiek als online les

GROEPSLES

Voordelig met dezelfde kwaliteit.

Daarnaast zijn de sociale contacten en het groepsgevoel positief voor de student.

Zowel fysiek als online les

2 – 5 personen*

*De groepslessen komen er op vraag van de studenten. Indien enkele studenten samen groepslessen willen volgen, vormen zij zelfstandig een groep en wordt er daarna samen met ons bekeken welke mogelijkheden er zijn en wanneer de groepslessen kunnen ingepland worden. Dit kan in de fysieke vorm als in virtuele lessen.

Indien een student geen contacten heeft met andere leerlingen van de examencommissie of niemand kent die ook interesse heeft in een groepsles, kan hij/zij altijd een groep zoeken of proberen samenstellen via onze groepslessen Facebookpagina. In deze Facebookgroep zoeken studenten vaak studiegenoten om een groep samen te stellen.

Je kan natuurlijk altijd contact opnemen met ons met de vraag of er een groep voor een bepaald vak start en of je hierbij kan aansluiten. Wij kunnen hier enkel niks over garanderen dus raden wij aan zelf eerst op zoek te gaan.


MAAR... WAT DENKEN DE STUDENTEN?

Wij kunnen natuurlijk zoveel mogelijk positief spreken over onze fysieke en virtuele lessen maar wat ben je daar nu mee? Natuurlijk zal elk bureau zichzelf promoten!

Om jou een eerlijk beeld te geven over hoe de studenten aan de Examencommissie onze bijles en groepsles zowel in virtuele als fysieke vorm, ervaren, laten we de studenten hieronder zelf aan het woord.

“Echt super dat er hier ook groep bijles is voor examencommissie, in 8 uur een hele cursus doorgenomen waar ik op mij zelf al meer dan een maand over deed! Via hier ben ik erdoor voor wiskunde wat denk ik alleen niet gelukt was! Bedankt!”

Isabeau (EEKLO)

“Zeer fijne manier van lesgeven, goede locatie, er worden cursussen voorzien en het lesgeven is flexibel qua planning.”

Tatjana (GENT)

“81% voor wiskunde & afgestudeerd dankzij deze bijles. Zeker een aanrader..””

ADELAIN (GENT)

“81% voor wiskunde & afgestudeerd dankzij deze bijles. Zeker een aanrader..””Frans was voor mij het allerlastigste vak, vorig jaar 3 maal het examen mondeling gedaan bij de EC en het hoogste wat ik behaalde was 33%. Doordat ik deze bijlessen van Delphine heb gevolgd, had ik meteen 57% op mondeling en 55% op schriftelijk. Heel erg blij dat ik hier terecht ben gekomen want zonder haar en INzicht was het mij echt niet gelukt!”

LAURA (MAASTRICHT)


VAN WIE KRIJG JE LES?

Wij werken met een vast team van enkele leerkrachten. Elke leerkracht is gespecialiseerd in zijn of haar vak en richt zich alleen op de inhouden van de Examencommissie. INzicht maakt dus geen gebruik van random ingeschreven studenten of leerkrachten die na hun uren geld willen bijverdienen met bijles geven. We richten ons zo op om de studenten aan de Examencommissie zo specifiek mogelijk te helpen en dat kan alleen als een team zich hierin specialiseert.

Zo zal elke verschillende student steeds dezelfde leerkracht hebben voor een bepaald vak. Op deze manier kunnen we kwaliteit leveren. Daarnaast maken deze leerkrachten ook het studiemateriaal gericht op de Examencommissie zelf en weten dus perfect wat, hoe en hoe vlot ze de leerstof kunnen aanbieden.

Wil je weten hoe het team van INzicht eruit ziet?