TEAM INzicht

Stef

Stef

Na enkele jaren als leerkracht in het reguliere onderwijs, besloten om een andere weg in te slaan: studenten, die hun leertraject op een andere manier willen of moeten doen, helpen, steunen en begeleiden.

Naast wiskunde- en wetenschapskennis overbrengen, probeer ik een steun te zijn voor elke student. De keuze van hen om te starten aan de Examencommissie is heel moedig en moeilijk. Zij verdienen respect en aanmoediging.

Ik strijd ervoor dat elke student zijn of haar dromen mag bereiken.
Contact

Sofie

Sofie

In ruim 15 jaar in het onderwijs leerde ik heel wat talentvolle studenten kennen die niet perfect in het klassieke systeem passen zoals bijvoorbeeld leerlingen met autisme, ADHD of hoogbegaafdheid, maar ook topsporters, ondernemers of gewoon 'goestendoenders'.

Ik werk graag met hen samen, maar merkte dat het 'gewoon' onderwijs soms ongeschikt is. Wat daar een beperking is, is voor mij een uitdaging. Bij INzicht kan ik deze leerlingen helpen om hun talenten te ontplooien. Hen ondersteunen bij hun plan om zelfstandig een diploma te halen via de Examencommissie. En hen zo klaar te stomen voor hogere studies en de arbeidsmarkt.
Contact

Niko

Niko

Als ex-student Examencommissie, is het mijn doel om studenten hun kans op slagen te maximaliseren.

Door mijn eigen ervaring aan de Examencommissie en de ervaring met studenten die ik al in het verleden hielp, probeer ik van zwakke punten, troeven te maken bij de studenten.
Contact

Josephine

Josephine

Leerkracht Duits
Contact

Ahlem

Ahlem

Leerkracht Frans Mondeling
Contact

Lieselotte

Lieselotte

Wanneer je een mailtje stuurt of ons opbelt, zal je vaak bij mij terecht komen. Ik probeer onze leerkrachten te ontlasten door heel wat communicatie en administratie op mij te nemen.

Naast mijn job in het reguliere onderwijs vind ik de afwisseling met de studenten Examencommissie heel erg fijn. Zelfstandige, gemotiveerde jongeren die er volop voor gaan en weten wat ze willen: een droom om mee samen te werken!
Contact

Joke

Joke

Leerkracht Informatica
Contact

Jade

Jade

Leerkracht Frans Mondeling
Contact

Sophie

Sophie

Studiecoach: motivatie, planning, leerstrategieën, ... & Leerkracht Frans Schriftelijk
Contact

Margot

Margot

Leerkracht Frans Schriftelijk
Contact

Jeroen

Jeroen

Leerkracht Geschiedenis
Contact

Laurie

Laurie

Leerkracht Frans Schriftelijk
Contact