INzicht MAX

Stap in ons ultieme all-in-pakket! Alles wat je nodig hebt, op jouw tempo en met volledige begeleiding. Hier draait het om je persoonlijke wensen en behoeften.
Let’s team up en unlock jouw learning potential to the MAX!

full-option traject ondersteund door een heel team.

INzicht Max, da's bijna teveel om in woorden te schrijven. Laten we het "all-in-one" noemen, maar dan met net dat ietsje meer 🙂

flexibel en op maat

INzicht MAX biedt privé-onderwijs op maat van jouw leven. Lessen worden gepland rond jouw (trainings)ritme. Geen vast uurrooster, maar een aanpak die kadert binnen jouw gezondheid, jouw sport, jouw plannen.

plus + up + more + ...

Wij bieden je alles om je slaagkansen te optimaliseren: cursusmateriaal, coaching, planning, feedback, een ruimte om te studeren, studietips, contact met medestudenten, privélessen en videolessen. Wat jij nodig hebt, dat krijg je van ons.

persoonlijk

Bij MAX kan je steunen op jouw coach en je eigen team. Mensen met een gezicht, die je echt kennen en op wie je altijd kan terugvallen. Jij staat centraal in dit verhaal met je eigen planning en agenda met persoonlijke begeleiding en coaching.

zo word je een MAX'er.

vraag een persoonlijk gesprek aan

In een verkennend gesprek kijken we samen naar jouw noden en geven we jou alle nodige info.

schrijf je in

Indien je na het gesprek ervoor kiest om in het MAX-traject te stappen, stellen we jouw ondersteuningsteam samen.

ga aan de slag!

Onmiddellijk na de inschrijving en op het afgesproken startmoment, gaan we samen met jou aan de slag met de begeleiding en coaching.

dit is helemaal mijn ding!

wat is de prijs van MAX?

INzicht MAX

op aanvraag
per 4 weken
  • persoonlijk traject op maat
  • flexibele planning
  • met privécoach
  • vanuit de nood van de student
INzicht Examencommissie: cursussen, studiemateriaal, proefexamens, coaching, begeleiding en lessen voor studenten aan de Examencommissie.

examencommissie

cursussen. proefexamens. video’s. lessen. begeleiding. coaching. examencommissie secundair onderwijs.

contact

vraag je verkennend gesprek voor MAX aan.


Na het invullen van dit inschrijvingsformulier neemt Stef of Sofie contact met jou op via e-mail. In deze e-mail nodigen wij jullie uit voor een eerste verkennend en vrijblijvend online gesprek. Tijdens dit gesprek zal alle nodige informatie worden gegeven over de werking, zullen de behoeften van de student worden besproken en bekijken we samen de mogelijkheden.