INzicht PLUS

INzicht PLUS geeft je alle juiste tools om zelfstandig aan de slag te gaan.
Neem het stuur in eigen handen en bepaal zelf je koers. Ready, set, go!

online leerplatform voor zelfstudie.

Studeer op jouw eigen ritme en unieke manier. INzicht PLUS geeft je alle essentiële studiematerialen volgens de vakfiches, cursussen, duizenden opgaven met uitgewerkte oplossingen, proefexamens en nog veel meer.

Werk zelfstandig op één platform

Alle vakken die je aankoopt, komen op jouw account. Zo heb je een mooi en gemakkelijk overzicht van cursussen, oefeningen, ... . Je beslist zelf wanneer je een vak aankoopt, dit hoeft niet allemaal in één keer.

Actueel en volgens de vakfiches

Al het materiaal wordt geschreven volgens de te kennen leerstof uit de vakfiches en de manier van toetsing op de examens. Daarnaast worden de cursussen steeds ge-updated bij wijzigingen van de vakfiches of actualiteit.

Cursussen en proefexamens

Elk vak omvat een ready-to-learn cursus met digitale oefeningen, proefexamens en bijhorende oplossingen. Op deze manier heb je alles wat je nodig hebt om zelfstandig de leerstof in te studeren en toe te passen. Dit alles geschreven en gemaakt door experts in de inhoud én de examens.

Zo werkt INzicht PLUS.

Wees gerust, INzicht PLUS gebruiken is easy.

schrijf je in

Aanmelden voor INzicht PLUS is volledig gratis! Schrijf je in voor jouw gekozen studierichting. Let op: enkel studenten aan de Examencommissie kunnen zich inschrijven.

ontvang je login

Na jouw inschrijving en nadat de inschrijving is goedgekeurd, ontvang je persoonlijke logingegevens via mail. Hiermee kan je inloggen op je eigen account.

activeer je vakken

Op jouw account beslis je zelf welk vak je wanneer aankoopt. Na de betaling, kan je het vak activeren en kan je onmiddellijk aan de slag.

Welke richtingen en vakken zijn er?

Wij bieden voor alle richtingen van de derde graad ASO, TSO en KSO vakken aan. Niet alle vakken zijn op dit moment beschikbaar. De vakken waarvoor je kan inschrijven, kan je vinden door op onderstaande knop te drukken.

Ik wil de cursussen inkijken.

Je kan twee cursussen deels inkijken om te weten hoe de lay-out van ons materiaal eruitziet. Klik hieronder op – cursussen inkijken – om een voorbeeld te zien van de cursus wiskunde en de cursus cultuurwetenschappen.

Een account maken is gratis. Je betaalt pas bij aankoop van een vak.

Je betaalt enkel voor jouw gekozen vak(ken) en pas als jij ze wilt.

INzicht PLUS

25-30
per vak
  • cursus volgens de vakfiche
  • digitale oefeningen
  • proefexamens
  • actueel en up-to-date
populair

veelgestelde vragen.

Inschrijven voor INzicht PLUS is heel eenvoudig. Je kan je gratis inschrijven via de pagina ‘INzicht PLUS’. Na inschrijving ontvang je van ons via mail jouw account- en logingegevens.

Inschrijven is volledig gratis! Eenmaal je jouw inloggegevens hebt gekregen, kan je jouw vakken aankopen op je account.

Dat moet helemaal niet! Je kan zelf kiezen welke vakken je aankoopt op je account. Dit kan bijvoorbeeld enkel wiskunde zijn. Je kiest zelf waarvoor je ons studiemateriaal wilt gebruiken.

Dat is helemaal geen probleem. Bij inschrijving geef je gewoon aan naar welke vakken jouw interesse gaat. Eens je jouw account hebt, kan je deze vakken aankopen maar zeker ook alle andere vakken voor jouw studierichting.

Dat is niet nodig. Op je account kan je extra vakken aankopen wanneer je wilt. Daarvoor hoef je geen nieuwe aanvraag te doen.

Dat is zeker mogelijk. Je kan een proefaccount aanmaken. (Opgelet, op dit moment zijn er werken aan de proefaccounts waardoor dit tijdelijk niet beschikbaar is) Met het proefaccount kan je enkele cursussen voor een deel inkijken en zien wat het platform allemaal aanbiedt. Als je dan een vak wilt testen, schrijf je jou gewoon gratis in op INzicht PLUS. Eens je jouw echt account hebt, kan je één vak aankopen. Bevalt het jou? Dan kan je op dat account ook andere vakken aankopen.

Jazeker! Alle vakken zijn steeds conform de vakfiches. Meer nog, ze zijn steeds conform de eigenlijke examens. Wij gaan regelmatig examens inkijken en weten dus precies wat je moet kennen en kunnen.

Zeker niet! Onze vakken werden steeds geupdated wanneer er veranderingen in de examens of vakfiches komen. Als de vakfiches veranderen, krijg je automatisch ook toegang tot het vernieuwd leermateriaal.

Een vak is na aankoop steeds één volledig jaar beschikbaar op jouw account. Daarna wordt deze automatisch gedeactiveerd. Natuurlijk kan het zijn dat je na dat jaar nog niet geslaagd bent voor het examen. Indien dit het geval is, kan het vak voor maximaal één jaar worden verlengd. Hiervoor hebben we wel een bewijs nodig dat het vak nog dient afgelegd te worden.

Een account is gemaakt per inschrijving van een student. Logingegevens mogen niet gedeeld worden. Indien dit toch gebeurt, sluiten wij jouw account af en heb je geen toegang meer tot de aangekochte vakken.

INzicht PLUS is enkel toegankelijk voor studenten aan de Examencommissie. Hiervoor vragen wij een bewijs bij inschrijving. Als je geen student bent, kan je jou niet inschrijven. Indien je jou toch inschrijft en achteraf blijkt dat je geen student bent aan de Examencommissie, dan wordt jouw account onmiddellijk afgesloten en heb je geen toegang meer tot de vakken.

Na betaling van jouw vak, kom je automatisch op de activatiepagina voor dat vak. Hier klik je op ‘inschrijven voor cursus’ waarna het vak onmiddellijk beschikbaar is op jouw account. Indien er iets is misgegaan en het vak is niet beschikbaar, stuur ons dan onmiddellijk een mailtje en wij doen het nodige voor jou.

De meeste van onze cursussen kan je thuis afprinten. Indien een cursus niet afdrukbaar is, zal dit vermeld staan voor de aankoop zodat je dit op voorhand weet. De digitale oefeningen en proefexamens zijn volledig digitaal en niet afdrukbaar.

INzicht Examencommissie: cursussen, studiemateriaal, proefexamens, coaching, begeleiding en lessen voor studenten aan de Examencommissie.

examencommissie

cursussen. proefexamens. video’s. lessen. begeleiding. coaching. examencommissie secundair onderwijs.

contact