INzicht MORE

Nood aan extra privéles over een bepaald onderwerp of vak?
Boek nu online jouw one-on-one bijles. Onze leerkrachten zijn de crème de la crème in hun vakgebied en echte examencommissie-experts.

klassieke bijles door experts.

professionals

Onze leerkrachten blinken niet alleen uit op het gebied van vakkennis, ook de Examencommissie heeft geen geheimen voor hen. Zo zijn ze op de hoogte van de vraagstelling en ze volgen dit nauwlettend op. Bij ons draait het om kennis van het vak én de Examencommissie.

teach-to-the-test

Het doel van de lessen is duidelijk: je slaagkansen bij de Examencommissie verhogen. Ze zijn daarom specifiek gericht op de inhoud en vorm van het eigenlijke examen.

one-on-one

De privélessen gaan online door volgens het 1-op-1 principe: 1 student, 1 leerkracht voor het best mogelijke resultaat.

zo start je privélessen.

plan je examen in

Voor je privélessen kan aanvragen, plan je eerst jouw examen in bij de Examencommissie. Op die manier kunnen we optimaal inschatten wanneer de lessen best doorgaan.

vraag je lessen aan

Staat de datum voor je examen vast, dan kan je lessen aanvragen. Dit kan ten vroegste twee maanden voor het examen.

bespreek de mogelijkheden

Na ontvangst van jouw aanvraag, bekijken we de beschikbaarheid van onze leerkrachten. Indien er een leerkracht ruimte heeft voor jou, bespreken we samen de aanpak, het aantal lesuren en vragen we een voorschot.

aan de slag!

Nadat we het voorschot hebben ontvangen, word je in contact gebracht met de leerkracht die samen met jou de lessen plant. Nu kan je van start gaan.

ja, ik wil privéles!

wat is de prijs van MORE?

INzicht MORE

50
per uur
  • one-on-one
  • klassieke bijles of vragenuren
  • teach-to-the-test principe
  •  
INzicht Examencommissie: cursussen, studiemateriaal, proefexamens, coaching, begeleiding en lessen voor studenten aan de Examencommissie.

examencommissie

cursussen. proefexamens. video’s. lessen. begeleiding. coaching.

contact

vraag je privélessen aan.


Na het invullen van dit inschrijvingsformulier nemen wij contact met jou op via e-mail. In deze e-mail verstrekken we alle nodige informatie over werkwijze, planning en prijs. Daarnaast ontvang je ook een betaalverzoek als voorschot om je inschrijving te voltooien. Eenmaal het voorschot is ontvangen, word je in contact gebracht met de leerkracht om samen je lessen in te plannen.

Let op: Je inschrijving is pas geldig na betaling van het betaalverzoek.